Gebze Organizasyon

Mehtaran Bölügü

Rezervasyonlarinizi ; tarihlerde sorun yasamamak için lütfen son güne birakmayiniz …
Facebook'ta Paylaş

gebze mehter bölügü takimi

 

Açilis, fuar tanitim, konferans, otel programlari, Türk geceleri, üniversite senlikleri, toplanti, belediye programlari, ramazan etkinlikleri, konser programlari, kortej yürüyüs, dügün ve her türlü organizasyonlarinizda  Mehter Takimimimiz ile hizmetinizdeyiz.

 

Mehter Konserleri en az 9 kisilik takim olarak düsünülmelidir.

 

Mini Mehter denilen bu konser takimi 1 davul, 1 zil, 1 nakkare, 1 kös, 1 cevgen, 1 sancak, 1 tug, 1 mehter basi, 1 zirh' dan olusmaktadir.

 

Bu sayi konser alani dar olan programlar için kullanilmaktadir.

 

15 Kisilik Midi Mehter olarak adlandirilan mehter takimi ise 2 davul, 2 zil, 2 nakkare, 2 cevgen, 2 sancak, 2 tug, 1 mehter basi ve 1 zirh' dan olusmaktadir.

 

25 Kisilik takim ise 3 Kat Mehter adi verdigimiz mehterandir. Her enstrumandan 3 Adet olarak düsünülüp takim buna göre kurulur.

 

En sik kullanilan Mehter Takimi'nin kisi sayilari bunlardir. Istege göre Mehter Takimi 100+ Kisi Sayisina kadar çikartilabilir.

 

Dip not : Osmanli ordusunda mehteran bölügünde 250+ kisinin kullanildigi bilinmektedir.

 

Bilgi Için : 0(262) 641 81 81





Gebze Mehtaran Bölügü Hizmeti, Darıca Mehtaran Bölügü Hizmeti, Çayırova Mehtaran Bölügü Hizmeti, Dilovası Mehtaran Bölügü Hizmeti, Mehtaran Bölügü Hizmeti, Kocaeli Mehtaran Bölügü Hizmeti, Tuzla Mehtaran Bölügü Hizmeti, Pendik Mehtaran Bölügü Hizmeti, İzmit Mehtaran Bölügü Hizmeti, Körfez Mehtaran Bölügü Hizmeti, Mehtaran Bölügü Hizmeti Fiyatları, Ucuz Mehtaran Bölügü Hizmeti, Gebze Mehtaran Bölügü Hizmeti, okul Mehtaran Bölügü Hizmeti fiyatları, Bayan Mehtaran Bölügü Hizmeti
ekİpman kiralama
* Palyaço * Havai Fişek
* Pamuk Şeker * Kamera
* Ses Sistemi * Fotoğraf
* Mehter Ekibi * Şerbetçi
* Gelin Arabası * Tatlıcı
* Macuncu * Tiffani Sandalye
* Popcorn * Yeni Çeri
* Palmiye Soba * Konfeti Mak.
* Masa * Balon Süsleme
* Sandalye * Host-Hostes

 

Pamuk Seker Arabasi

Özel indirim
>> 1750 TL 2500 TL