Gebze Organizasyon

Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri

Rezervasyonlarinizi ; tarihlerde sorun yasamamak için lütfen son güne birakmayiniz …
Facebook'ta Paylaş

Fiyat Sorunuz : 0 (262) 641 81 81


     SÜPER BIR ÜRÜN DILEK BALONLARI      


Gökyüzü Feneri, Uzakdogunun gökyüzü feneri özel mumu ile kullanima hazir olarak uçurulmayi bekliyor. Festivallerde, dogum günlerinde, çesitli kutlamalarda hatta siradan bir günde dahi kullanabileceginiz eglenceli, görsel olarak sizi gülümseten bir ürün.


Sevgililer Günü, Dogum Günleri, Festivaller, Kutlamalar ve Özel Günler...
Uzak Dogu’da yüzyillardir, kutlamalar ve festivallerde, birçok insan bu fenerleri dilek dileyerek gökyüzüne gönderirler.


Gökyüzüne dilek feneri göndermenin sans ve bereket getirdigine, problemlerden, endiselerden arindirdigina inanirlar.


Partiler, Dogumgünleri, Plaj Partileri, Dügünler, arkadaslarinizla, sevgilinizle biraraya geldiginiz ve unutulmaz kilmak istediginiz herhangi bir gün..


Dilek Feneri Ile Rüya Gibi Sihirli Bir Atmosfer Yaratin... 

Sevgilinize sevginizi anlatmanin bir çok yolu vardir. Ancak bunlardan sadece bir kaçi diger yöntemlerden farkli olabilir. Iste size sevginizi anlatmanin en farkli ve en siradisi yöntemi..


Bu hediyemiz Küçük Sirlar dizisindeki sandaldaki dilek tutma sahnesiyle artik herkes tarafindan biliniyor. Siz de sevgilinizle geçirdiginiz bir romantik ani yada herhangi bir mutlu aninizi bu harika dilek fenerleriyle süsleyebilirsiniz

Unutulmayacak Bir Deneyim... 

Dilek Feneriniz 15-20 dakika 1000-1500 metreye kadar yavasça gökyüzüne yükselir. Huzur ve sessizligiyle bu muhtesem görüntü herkesi büyüler.


Dilek Fenerleri alev geciktirici ( flame retardant ) çevre dostu, dogada çözülebilen ( %100 biodegradable ) malzemeden yapilmistir


Kullanim Talimatlari:


Ürünü paketinden çikarinIçerisinden çikan özel mumu metal tel kismina yerlestirinTam ortasinda dengeli bir sekilde durdugundan emin olduktan sonra mumu yakin (Mumu yakarken ikinci bir kisi fenerin üst kismindan tutarsa havanin rahat fener içine yayilmasi saglanir)Bir kaç dakika sonra feneriniz uçmaya baslayacaktir.





Gebze Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti, Darıca Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti, Çayırova Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti, Dilovası Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti, Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti, Kocaeli Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti, Tuzla Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti, Pendik Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti, İzmit Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti, Körfez Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti, Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti Fiyatları, Ucuz Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti, Gebze Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti, okul Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti fiyatları, Bayan Dilek Feneri - Gökyüzü Feneri Hizmeti
ekİpman kiralama
* Palyaço * Havai Fişek
* Pamuk Şeker * Kamera
* Ses Sistemi * Fotoğraf
* Mehter Ekibi * Şerbetçi
* Gelin Arabası * Tatlıcı
* Macuncu * Tiffani Sandalye
* Popcorn * Yeni Çeri
* Palmiye Soba * Konfeti Mak.
* Masa * Balon Süsleme
* Sandalye * Host-Hostes

 

Pamuk Seker Arabasi

Özel indirim
>> 1750 TL 2500 TL